blå sygesikringskort island


Kortet giver nemlig turisten ret til samme sundhedsydelser som borgerne i de enkelte EU-lande foruden Norge Island Schweiz og Lichtenstein hvis kortet er fornyet og gyldigt. Det betyder at hvis du kommer til skade eller bliver syg i Europa skal du bruge det blå sygesikringskort eller en.


Eu Sygesikring Naestved Kommune

Vær opmærksom på om du snart skal have udskiftet dit og familiens kort.

. Derudover skal du være medlem af danmark og omfattet af Sundhedsloven i Danmark eller tilsvarende sundhedslove i Sverige Norge Grønland Island eller Færøerne. Rejse Europa dækker som supplement til det blå EU-sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort giver dig adgang til offentlig behandling på lige fod med andre borgere i EU Norge Island Liechtenstein og Schweiz.

Du kan anvende dit gule sundhedskort i Sverige sammen med billedlegitimation. Sådan får du penge tilbage når det blå EU-sygesikringskort dækker. Unitas Rejser er Rejser for Grupper Skoler Studieture Sognerejser og Kulturrejser.

Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring. Hvis der sker ændringer i dækningen efter 2022 vil det blive varslet inden og du vil kunne læse om det i vores medlemsblad d-nyt. Du kan læse mere og.

Hvis du opholder dig i et land uden for EU eller EØS skal du muligvis have et internationalt kørekort. Hvis du arbejder i Danmark men bor i et andet EUEØS-land eller Schweiz kan du også søge Udbetaling Danmark om det blå EU-sygesikringskort. Det betyder at der er forskel på hvilken behandling du.

Kortet er dog ikke et alternativ til en privat rejseforsikring. Da forsikringen er et supplement til det blå EU-sygesikringskort er det et krav at du har dette kort. Hvorvidt du skal have et internationalt kørekort afhænger af det pågældende land du rejser til.

Kortet dækker heller ikke hjemtransport - hverken hvis transporten er ordineret af en læge eller ved. Du skal bruge en selvbetjeningsløsning hvis du har NemIDMitID. Derudover er Andorra Isle of Man Færøerne Grønland Kanaløerne Monaco San Marino og Vatikanstaten også inkluderet.

Du er dækket på lige vilkår med borgerne i det land du besøger. Læs om det blå EU-sygesikringskort hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Det kan du bruge det blå kort til.

Det vil sige EU-lande samt Storbritannien Norge Island Liechtenstein og Schweiz. EUEØS dækker alle lande hvor det blå EU-sygesikringskort kan anvendes. Det blå sygesikringskort dækker læge- og hospitalsbehandling hvis du bliver syg eller kommer til skade i Europa.

Dit almindelige kørekort er tilstrækkeligt i alle EU-lande Schweiz og de tre EØS-lande Island Norge og Liechtenstein. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifterne hvis du har været på midlertidigt ophold fx ferie og har fået behandling i det offentlige sundhedsvæsen et andet EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Det blå kort dækker udgifter til læge og offentlige hospitaler i EU og i Norge Island Schweiz og Liechtenstein.

Du kan altid kontakte Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter 247. Kontaktoplysninger til den danske ambassade og til danske konsulater i Storbritannien. Det blå EU-sygesikringskort blev indført i 2014 og er gyldigt i fem år.

Læs mere om hvordan du kan være dækket af dit blå EU-sygesikringskort i informationen om Brexit hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Men du kan risikere selv at skulle betale for nogle. Men det er ikke et alternativ til en rejseforsikring heller ikke indenfor EU.

Kortet dækker dog ikke behandling på private hospitaler eller anden privat behandling. Ellers kan du få en papirblanket ved at kontakte Udbetaling Danmark International Sygesikring. Du kan anvende dit blå EU-sygesikringskort i Sverige.

August 2014 har du ikke længere kunnet bruge det gule sygesikringskort uden for Danmark da dette er erstattet af det blå sygesikringskort. Det blå sygesikringskort Kortet giver dig ret til sundhedsydelser på samme vilkår som borgerne i det land du opholder dig i på ferie arbejde eller studie. Det blå EU-sygesikringskort kan hjælpe dig i nogle lande.

Kortet dækker i EU Island Norge Liechtenstein og Schweiz. Det er derfor en forudsætning for at købe forsikringen at du er berettiget til det blå EU-sygesikringskort. Lande dækket af Rejse Europa og Rejse EuropaPlus.

Island Liechtenstein eller Schweiz. Januar 2020 trådte Storbritannien ud af EU.


News Danskerne Ved Stadig Ikke Hvad Det Bla Sygesikringskort Daekker


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


2 Mio Danskere Skal Have Nyt Sygesikringskort I 2019


Det Kan Koste Dyrt Ikke At Have Styr Pa Den Bla Sygesikring Tv 2


Tjek Lige Det Bla Kort Inden Julerejsen Sos International


Eu Sygesikringsbevis


Eu Sygesikringskort


Tjek Lige Det Bla Kort Inden Julerejsen Sos International


Sygesikringskort Rejseforsikring


Region Midtjylland Hvornar Udlober Dit Bla Eu Sygesikringskort Er Din Vinterferie Skiferie Sa Har Du Nok Allerede Skrevet Det Bla Eu Sygesikringskort Pa Huskelisten Hvis Rejsen Gar Til Et Eu Land Norge


1 5 Millioner Bla Sygesikringskort Er Snart Ugyldige Se Her Hvor Det Kan Bruges Tv 2


Undga Monster Regning Forny Dit Bla Eu Sygesikringskort Dcu


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Det Bla Kort Offentlig Rejseforsikring Vejle Brand Forsikringsselskabet Vejle Brand G S


Det Bla Eu Sygesikringskort


Bestil Det Bla Eu Kort Nu Fdm


Sygesikring Pa Rejsen Rodt Kort Til Gult Kort Fdm


Det Bla Sygesikringskort Roskilde Kommune


Det Bla Eu Sygesikringskort Laes Mere Om Det Bla Kort Laererstandens Brandforsikring

Related : blå sygesikringskort island.